fbpx

In samenwerking met 

AUTOLAKBESCHERMEN

Uw autolakbeschermen tegen invloeden van buitenaf?

Uw autolakbeschermen tegen invloeden van buitenaf is geen luxe maar noodzaak en zeker geen geldverspilling. U gaat binnenkort een nieuwe auto of occasion kopen? Bij Karrmann Autoverzorging in Dordrecht adviseren wij iedereen om de nieuwe auto of occasion direct te voorzien van auto lak bescherming om lakschade te voorkomen. Een bescheiden investering vooraf voorkomt dure & hoge herstelkosten achteraf. Bij Karrmann Autoverzorging beschermen wij de lak van uw auto door middel van het aanbrengen van een beschermende coating op basis van nanotechnology: de keramische coating. Naast de keramische coating kunt u bij Karrmann Autoverzorging ook kiezen voor de glascoating.

 

Keramische coating is op dit moment de best beschermende coating in de automotive. De keramische coating bied bescherming tot wel 10 jaren tegen invloeden van buitenaf. Wat zijn die invloeden van buitenaf op de autolak? Dat lees je hieronder.

Wat is auto lak beschermen?

De lak van een auto is dagelijks blootgesteld aan invloeden van buitenaf en moet beschermd worden. Deze invloeden van buitenaf bestaat uit o.a:

Icoon_Vogelpoep

Vogelpoep

Icoon_wasstraat

Wasstraatkrassen

Icoon_boon

Boomhars

Icoon_regen

Zure regen

Icoon_auto

Verkeersvuil

Icoon_Insecten

Insectenresten

Icoon_water

Kalkvlekken/Hard water

Icoon_trein2

Vliegroest

Deze invloeden van buitenaf en hardnekkige vlekken veroorzaken op den duur onherstelbare lakschade. Met het aanbrengen van lakbescherming in de vorm van duurzame lakcoating voorkomen wij bij Karrmann Autoverzorging onherstelbare lakschade aan de auto.

Waarom auto lak beschermen?

Om de bovengenoemde invloeden van buitenaf, die blijvende lakschades kunnen veroorzaken, tegen te gaan, brengen wij bij Karrmann Autoverzorging in Dordrecht een beschermlaag aan op de autolak. Lakbescherming is geen overbodige luxe maar noodzaak.

Er zit toch al bescherming op mijn autolak?

Veel mensen denken dat de  blanke lak van een auto een beschermlaag is. Dit is niet het geval. Blanke lak is, de naam zegt het al, ook lak. Blanke lak is juist dagelijks blootgesteld aan invloeden van buitenaf en moet juist beschermd worden.

Lakbescherming is toch alleen voor nieuwe auto’s?

Niets is minder waar! Het idee dat alleen nieuwe auto’s lakbescherming behoeven is al lang achterhaald. Om nog langer plezier te hebben van uw auto en deze investering net als uw huis goed te beschermen, maakt het niet uit of u een nieuwe of gebruikte auto voorziet van lakbescherming. In beide gevallen bent u verzekerd van:

Betere bescherming van de autolak – ook tegen krassen
Langere bescherming van de autolak – minimaal 5 jaar garantie
Veel minder onderhoud aan de autolak – eenvoudige wassingen volstaan
Zichtbaar veel meer glans – 60 % meer glans dan normaal wax

U bent de trotse eigenaar of berijder van een Audi, Bentley, BMW, Ferrari, Tesla, Volkswagen, Seat, Skoda, Mini, Mitsubishi, Mercedes, Porsche, Volvo, Opel, Toyota, Suzuki, Hyundai, Renault, Ford of Nissan en u wilt uw auto in topconditie houden?

Laat de lak van uw auto / carrosserie behandelen met een lakcoating bij Karrmann Autoverzorging opdat de lak maximaal beschermd is en uw auto in topconditie blijft.

[ess_grid alias=”logos”]

Staat uw automerk er niet bij of heeft u nog vragen over onze dienstverlening, andere werkzaamheden, een kostenindicatie vooraf of een andere vraag of opmerking? Neem dan contact met ons op.

[ess_grid alias=”Fotos1″]