fbpx

AUTORECLAMEVERWIJDEREN

Autoreclame of autobelettering verwijderen van uw (bedrijfs) auto? Dat kan, bij Karrmann!

Autoreclame is momenteel erg populair in Nederland. Maar wat is Autoreclame? Bij Autoreclame, ook wel Autobelettering genoemd, wordt de auto voorzien van reclame met een folie gemaakt van vinyl. Autoreclame is dé manier om uw auto een unieke touch te geven en uw bedrijf te promoten.

Autoreclame en Autobelettering wordt vrij eenvoudig aangebracht op een auto. Maar net als alles wat ingepakt en aangebracht wordt aan een auto moet ook Autoreclame weer verwijderd worden bij verkoop van de auto of bij einde lease. Niet iedereen kan Autoreclame verwijderen omdat alleen een föhn lang niet voldoende is. Autoreclame of Autobelettering verwijderen is een specialiteit van Karrmann Autoverzorging in Dordrecht.


Hoe werkt het verwijderen Autoreclame en Autobelettering?

Met behulp van speciaal voor Karrmann Autoverzorging ontwikkelde stoommachines verwijderen wij op een veilige en milieuvriendelijke wijze Autoreclame en Autobelettering van auto’s in onze werkplaats bij Karrmann Autoverzorging in Dordrecht.

Wij verwijderen Autoreclame of Autobelettering niet alleen van bedrijfsauto’s en vrachtauto’s maar ook van Audi, BMW, Volkswagen, Seat, Skoda, Mini, Mercedes, Porsche, Volvo, Opel, Toyota, Renault, Ford, Tesla, Nissan, Ferrari en Bentley luxe personenauto’s.

Staat uw automerk er niet bij? Informeer naar de mogelijkheden.

Houd uw auto schadevrij in topconditie en laat Autoreclame of Autobelettering zonder lakschade verwijderen van uw auto bij Karrmann Autoverzorging in Dordrecht.


De voordelen van het verwijderen van Autoreclame of Autobelettering bij Karrmann Autoverzorging:

  • Dé veiligste stoommethode
  • Snelle dienstverlening
  • Vervangend vervoer

Heeft u vragen over kosten voor het verwijderen van Autoreclame of Autobelettering, onze dienstverlening, andere werkzaamheden of een andere vraag of opmerking? Neem dan contact met ons op.