fbpx

BUMPERSCHADE

Bumperschade aan uw auto? Bumperschade laten herstellen of repareren?

Autobumperschade is vervelend. Er zijn verschillende soorten bumperschades mogelijk: kras op de bumper, scheurtjes en gaatjes in bumper, beschadigde bumper door een trekhaak. Naast bumperschade zijn ook parkeerdeuken, parkeerdeukjes, deuken, deukjes, krassen, krasjes van de wasstraat, autowasstraatkrassen, velgschade, stoeprandschade veel voorkomende kleine schade of lichte schade aan de auto. Autoschade is vervelend.

 

Hoe werkt het?

Kleine schade aan de auto is ook autoschade dat gerepareerd moet worden. Na een voorbehandeling wordt de originele structuur van de autobumper vakkundig bijgewerkt. De krassen op de bumper of lakbeschadigingen spuiten wij zorgvuldig bij. Deze schadeherstelmethode is ook geschikt voor schade aan autodeuren, dorpels en autodaken.


Autoverzekering

Is het verstandig om zo’n kleine autoschade te declareren bij uw autoverzekering? Kleine schades aan uw auto zoals bumperschade, kras op de bumper, scheuren, scheurtjes en gaatjes in bumpers maar ook parkeerdeuken, parkeerdeukjes, deuken, deukjes, krassen, krasjes van de wasstraat, autowasstraatkrassen, velgschade, stoeprandschade kunnen wij herstellen met onze slim & snel schadehersteltechnieken. Kleine schades kunnen ook tegen kleine prijzen hersteld worden. De herstelbedragen van deze alternatieve herstelmethoden vallen heel vaak binnen het eigen risico van uw verzekeringspolis en hebben dus geen gevolgen voor uw no-claim korting en blijft uw verzekeringspremie ongewijzigd. Hebt u no-claim opgebouwd op uw autoverzekering? In dit geval kan het voor u dus financieel aantrekkelijker zijn om het herstel van deze autoschades niet te declareren bij uw verzekeringsmaatschappij. Dit is mogelijk door toepassing van nieuwe technieken waardoor uw auto vaak niet gedemonteerd hoeft te worden. De SMART Repair methodes zijn goed, snel en betaalbaar en dus een prima alternatief voor het traditioneel autoschadebedrijf.

SMART Repair is o.a geschikt voor: Audi, BMW, Volkswagen, Seat, Skoda, Mini, Mercedes, Porsche, Volvo, Opel, Toyota, Renault, Ford, Tesla, Nissan, Ferrari en Bentley. Staat uw automerk er niet bij? Informeer naar de mogelijkheden.


De voordelen van repareren van de autobumper bij Karrmann Autoverzorging:

• Goedkoper dan vervangen
• Snelle reparatie
• Behoud van originele structuur en kleur

Heeft u nog vragen over onze dienstverlening, andere werkzaamheden, een kostenindicatie vooraf of een andere vraag of opmerking?