fbpx

EXCLUSIVE CAR CARE

OVERVOLLE AGENDA & TE WEINIG TIJD

 

DRUK, DRUK, DRUK….

Veel tijd om op een normale dag stil te staan en niets te doen is er helaas niet meer bij. Niet alléén een volle agenda voor uw werk maar ook sociale contacten en hobby’s maken dat het laatste waar u aan denkt de auto is. Toch is dit niet helemaal terecht. De mate waarin de auto wordt verzorgd, zorgt er namelijk voor dat de levensduur van de auto optimaal blijft of juist verbetert. Echter, doordat we het zo druk hebben en andere zaken meer prioriteit geven, proberen we onze auto zonder al te veel kopzorgen mee te slepen naar het volgende jaar rijplezier.

Het Nederlandse weer is onvoorspelbaar. Het ene moment regent het en het andere moment schijnt de zon volop. Dit in combinatie met een overvolle agenda maakt dat het heel moeilijk is om uw auto schoon en beschermd te houden. U moet er namelijk niet aan denken om in een vieze auto te rijden of om de haverklap aan te sluiten in de rij bij de plaatselijke autowasstraat. U kunt u kostbare tijd immers veel beter benutten.

Het zou sprookjesachtig zijn als we u zouden vertellen dat optisch onderhoud hierbij niet nodig is, dat is het wel degelijk. Door uzelf te verzekeren van de juiste zorg voor uw auto bij een vertrouwde partner hoeft u zich in ieder geval niet druk te maken om de optische staat van uw auto en deze in optima forma te houden. U plant uw auto in, de professional van Karrmann doet de rest.

Naast het gemak van een kosteloos haal- en brengservice bestaat er ook de mogelijkheid van vervangend vervoer in een van onze hippe Mini Cooper’s.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw auto? Wij doen u graag een voorstel!

U heeft vragen over andere werkzaamheden en mogelijkheden inzake uw auto? Neem contact met ons op en wij informeren u uiteraard graag verder hierover in een 1 op 1 gesprek.

Hieronder een overzicht van andere werkzaamheden waar wij u mee van dienst kunnen zijn.