fbpx

KRASVERWIJDEREN? ZONDER SPUITEN!

KRASVERWIJDEREN? SOMS LIGT HET PROBLEEM NET IETS DIEPER

 

KRASVERWIJDEREN MIDDELS LAKCORRECTIE.WAT IS LAKCORRECTIE?

Krasverwijderen middels lakcorrectie is het proces waarbij we met onze kennis en kunde de autorijder een rit naar een autoschadebedrijf kunnen besparen. Los van de kosten is het spuiten van onderdelen indien dit niet nodig is, niet aan te raden. Immers een auto verliest hiermee zijn originaliteit. Middels mechanisch schuren met behulp van verschillende soorten polijstmachines, verwijderen wij een veilige hoeveelheid blanke lak waardoor het dieper liggend probleem wordt aangepakt en verwijdert en niet, wat helaas nog steeds gebeurt in autopoetsland, gemaskeerd. Zodoende zijn wij in staat om lak imperfecties/beschadigingen te verwijderen.  In de meeste gevallen kunnen diepere krassen, swirl marks/fijne krassen/“spinnenwebben”, polijstsporen/banen, sinaasappelhuid-effecten, schuursponskrasjes en hologram effecten volledig worden verwijderd van alle soorten lak, inclusief krasbestendige keramische blanke lakken.

Afhankelijk van de hardnekkigheid van het probleem op/in de lak wordt het lakcorrectieproces opgevoerd van Level 1 (oppervlakkige lakproblemen zoals wasstraatkrassen) naar Level 3 (diepere lakproblemen zoals krassen/vogelpoep/boomhars) . Bij Karrmann gebruiken wij tijdens het lakcorrectie proces géén producten met vulstoffen welke de imperfecties alleen maar maskeren en dus slechts een kortstondig resultaat geven. Alle lakimperfecties/beschadigingen worden bij Karrmann permanent & veilig verwijderd.

Wij begrijpen best dat de door ons gebruikte termen en omschreven processen de nodige vraagtekens bij de gemiddelde autobezitter en/of autorijder oproept.

Heeft u naar aanleiding van het bovenstaande nog vragen en wenst u toch meer informatie over het lakcorrectieproces met betrekking tot een specifiek en niet hierboven vermeld probleem inzake uw auto? Wij vernemen graag van u om samen de mogelijkheden door te nemen om tot een bevredigende oplossing te komen.