OVER KARRMANN 

De keuze voor
kwaliteit is het recept
voor geluk in het leven!

WAAROM?

De auto: meer dan ooit tevoren in de 21ste eeuw uitgegroeid van een vrij eenvoudig vervoersmiddel tot een technisch hoogstaand, modern kunstwerk! Een noodzakelijk kunstwerk omdat we de auto meer dan ooit nodig hebben: het behoort inmiddels niet alléén tot onze cultuur, maar is een stuk van onze vrijheid, een verlengstuk van onszelf en hoe we in het leven staan! Elk rit met de auto is daarom een nieuwe hoofdstuk in het verhaal van de eindeloze reis. Een reis waarin we voortdurend onze dromen najagen! De auto als kunstwerk moeten we daarom koesteren.

Bij KARRMANN hechten wij enorm veel waarde aan duurzame kwaliteit, duurzame werkwijzen maar vooral duurzame relaties. Als ware kunstenaars wijden wij dagelijks met dezelfde passie, dezelfde aandacht en dezelfde toewijding aan iedere stap in het proces van autoverzorging en autostylen, en aan de glimlach van de mensen die genieten van het ultieme en unieke rijgenot!

DIENSTVERLENING MET 5 STERREN

Verrassend betaalbaar. Hoogwaardig dienstverlening.

20 jaar ervaring

20 jaar ervaring
Geen woorden maar daden! Aantoonbaar ervaring in de branche.

All Inclusive Service

All Inclusive Service
Geen 1/2 werk! Wij streven altijd naar de allerbeste service.

100% tevreden

100% tevreden
Geld is niet alles! U betaald altijd achteraf als u tevreden bent.

Auto is verzekerd

Uw auto is verzekerd
Geen zorgen! Uw auto is verzekerd: van afgifte tot aflevering.

24/7 Camerabewaking

24/7 Camerabewaking
Geen omkijken! Wij houden uw auto 24/7 in de gaten.

WAT ER OVER ONS WORDT GEZEGD

100% tevreden. Bekijk onze recensies.

Bekijk ons portfolio

Een andere garage heeft onze seat Ibiza 2016 verpest met polijsten. Onderzoek gedaan via internet en terechtgekomen op de website van Karrmann Autoverzorging. Na een uitgebreid telefoongesprek waarbij al mijn vragen en zorgen zijn besproken hebben we een afspraak gemaakt.
Gisteren de auto gebracht om te fixen. Tijdens het gesprek hebben we besloten de auto te voorzien van een glascoating. Ik heb leenauto in gebruik kunnen nemen. Mega klantvriendelijk. ,Het EINDRESULTAAT IS WAANZINNIG. Wat een plaatje!! Boven verwachting mooi. Ik raad dit bedrijf absoluut aan!!

Rowan Pullen

Ik ben vriendelijk en goed geholpen! Goed en eerlijk geïnformeerd over de soorten behandelingen, prijzen, voor en nadelen en het te verwachten resultaat per soort behandeling. Er wordt meegedacht over vervangend vervoer of evt. een rit naar huis. Er wordt de tijd voor je genomen. Mijn auto ziet er weer mooi en verzorgd uit!

Marieke Deelen

Een betrokken, enthousiaste bevlogen eigenaar die precies mijn wensen en behoeften kon inschatten. Is niet te beroerd om buiten zijn openingstijden aanwezig te zijn, zo kwam hij al voor 0700 in de morgen om mijn auto in ontvangst te nemen. Het gehele proces van de glascoating is van A tot Z uitgebreid besproken en alle afspraken zijn stipt nagekomen. Kortom een betrouwbaar bedrijf waar kwaliteit hoog in het vaandel staat!

Johannes L.A. Boutkan

ONZE KENNIS VOOR HET GRIJPEN

Het laatste nieuws. Blijf van ons op de hoogte.

  • Superhydrofoob. Zelfreinigend. Glashelder. Spijkerhard. Onderzoekers uit Finland en China hebben een zeer waterafstotende, superhydrofoob, coating ontworpen van nanostructuren die tegen een stootje kan. Druppels die op deze coating terechtkomen rollen er vanzelf vanaf en is [...]

    Lees meer
  • AUTO DESINFECTEREN! BESCHERM UZELF, UW DIERBAREN EN  UW MEDE- PASSAGIERS TEGEN BESMETTING MET VIRUSSEN EN BACTERIEN! Auto desinfecteren is meer dan ooit een super belangrijk aandachtspunt geworden voor autorijders. Wist U dat de belangrijkste bron [...]

    Lees meer
  • Glascoating is lakbescherming op basis van nanotechnologie met minimaal 3 jaar garantie! Wat is glascoating? En wat maakt glascoating anders dan de keramische coating? Wat is nano? Om te beginnen is nano afgeleid van het Oudgriekse woord nanos, [...]

    Lees meer
Bekijk alle blogartikelen

BEN JE OVERTUIGD?

Wil je meer weten of een afspraak maken?
Neem gerust contact op!

Contact opnemen