fbpx

Wagenpark & Fleetservices: het belang van goed optisch onderhoud

wagenpark fleetservices

Wagenpark & Fleetservices: het belang van goed optisch onderhoud

Wagenpark & Fleetservices

Wij bij Karrmann begrijpen het belang van een goed onderhouden wagenpark en als het aankomt op de maximale bescherming hiervan.

Een goed onderhouden anno 2016 is een auto met niet alleen een schoon- en schadevrij interieur, maar ook een schoon- en schadevrij exterieur. Alleen zo behaald u maximale verkoopopbrengst dan wel maximaal inruilwaarde. http://www.autopoetsendordrecht.nl

Bij het realiseren van maximale verkoopopbrengst en/of inruilwaarde maken wij bij Karrmann Autoverzorging gebruik van de slim schadeherstel (SMART Repair) methode: veel kleine beschadigingen worden met behulp van innovatieve lakmethodes, de nieuwste lijmtechnieken en een nauwkeurige lokalisatie van de schade hersteld en/of weggewerkt. In tegenstelling tot conventionele reparatiemethodes zijn bij deze speciale technieken geen vervangende onderdelen nodig:
Een technische ontwikkeling die u tijd en geld bespaart.

Een aanvullende positieve bijkomstigheid van onze slim schadeherstel methode is dat u naast een schoon en schadevrije auto/wagenpark ook profiteert van:
– lagere verzekeringspremie
– lagere onderhoudskosten
– lagere afschrijvingswaarde
– lagere brandstofverbruik

De op een na hoogste kostenpost die verband houdt met het beheren van een wagenpark, na afschrijvingen, zijn kosten voor beurten, onderhoud en reparatie.

Met toepassing van de laatste technologieën op het gebied van slim schadeherstel streven wij voor u naar absoluut het hoogst mogelijke gebruikersgenot voor de auto’s van uw fleet tegen laagst mogelijke gebruikerskosten.

Gebruikmakend van kwalitatief de best mogelijke producten kiezen wij altijd voor echte duurzame oplossingen.

Meer info? 078-7370373 of info@karrmann.nl 

Deel dit bericht