fbpx

Autoreclame verkoopt goedkoper!

Autoreclame verkoopt goedkoper!

Autoreclame is in tegenstelling tot online adverteren altijd zichtbaar. De kans dat je doelgroep de boodschap ziet is vele malen groter. Bij autoreclame kan een consument eenvoudigweg niet wegdrukken, wegzappen of wegkijken. Ad-blocken is uitgesloten bij Autoreclame.

Buitenreclame is sowieso bezig aan een opkomst. Vroeger communiceerden A-merken hun imago of merk via TV en in winkels op A-locatie. Vervolgens zagen we dat met de opkomst van internet en social media dat marketeers massaal budget staken in online marketing. Buitenreclame moest het even met minder doen. Dat buitenreclame weer booming is zien we aan alle LED reclamezuilen die letterlijk uit de grond worden gestampt of in gevels gemonteerd omdat bedrijven gezien willen worden. Alleen is de keerzijde van de medaille dat door de sterke vraag er steeds meer wordt betaald voor minder “zichtbare” tijd. En ook hier geldt: de consument kan wegkijken!

Autoreclame en/of Carwrappen trekt de aandacht en is een prima alternatief voor dure “statische” reclame in tijdschriften, kranten, social media en reclamezuilen. De term rijdende visitekaart is meer dan ooit van toepasing. U creëert met een schoon wagenpark en in het oog springende autoreclame en/of carwrappen een unique selling point en onderscheid zich van de concurrentie. Want 1 ding is zeker: met autoreclame of carwrappen is attentie gegarandeerd.

U overweegt een rijdende visitekaart aan te schaffen?
U overweegt een uitbreiding van uw wagenpark  met een nieuwe uitstraling en duidelijke boodschap?
U overweegt u bestaande wagen(park) te verfraaien?

Neem contact met ons op: https://www.karrmann.nl/contact/

Autoreclame by Karrmann Autoverzorging: Wij vertalen uw verhaal met kleuren, woorden en beelden!

Deel dit bericht